Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Berényi Attila

Domonkos László képei

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

..

(.., 2011.04.22 11:11)

Hát Józsikám, te eléggé hülye vagy!

Faragó muzsijka utca.@ majom hotmail.hu.co cc.com

(Józsíííííííííííííííí, 2011.04.21 12:14)

Azt a piszkos úr istenit hogy takaridnál el a pi***** és nagyon szar vagy!!Amúgy miki erősebb jobb permetesebb és körtésebb szóval egyél körtét gyerekek olvasssátok el ezt:Hülye vagyok!
Miki hajrá hajrá hajrá hajrá!És most a kedvencetek jön:ßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßßß$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷×××××××××××××××××××××××××××פ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤[Ennyi

pergo.moni@freemail.hu

(pergomonika, 2010.07.21 18:01)

nagyon szeretem:)

catalina

(catalina5, 2010.07.20 15:19)

először semmi bajom nem volt az Attilával,de mikor összejött Nórával! Sztem a Miki jobb lenne Nórának! BÉKÜLJENEK KI ÉS JÖJJENEK ÖSSZE!!!!

kuhinka.adam@gmail.com

(Ádám, 2009.07.26 18:58)

Nem bírom ezt az embert.Remélem Miki letörli azt a bárgyú mosolyt a képéről.

aszr@t-online.hu

(Rochlitzné, 2009.07.12 22:12)

Ez az Attila szimpatikus, neki drukkolok. Nem ő vette el Miklóstól Nórát!!! Nórának nem kell Miklós semmiképpen, mert átverte, megcsalta, rossz ember. Elege van Nórának Miklósból. Attila viszont épp jókor jött. Hátha ő lesz az igazi és Nóra boldog lesz!

Sztanojev@hotmail.com

(Sztanojev Tamás, 2009.06.14 21:35)

útálom ezt az attilát,mert elvete miklóstól nórát.
elején nem volt vele semi bajom de aztán elenségeskedet mikivel.