Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Berényi Miklós Szőke ZoltánKép
Nagyon hasonlít elhunyt bátyjára, Zoltánra, testvére után méltán vette át annak szerepét, a családban és Berényi Kft-ben is. Élete nagy szerelme Dr. Balogh Nóra, akivel már háromszor összeházasodtak és el is váltak, Miklós azonban képtelen elfelejteni a nőt. Nóra mellet Miklós életében mindennél előbbre valóbbak gyermekei, Timi és Balázs.


  Dr. Balogh Nóra Varga Izabella

KépNóra céltudatos és becsületes nő. Életében kislánya, Timi a legfontosabb. Attila mellett úgy tűnik megtalálta a biztonságot, amit Miklós mellett hiába keresett. Bár már többször elhatározta, hogy végleg szakít Miklóssal, sohasem tudta elfelejteni a férfit. Bár úgy tűnik Attilával végre igazán boldog, ki tudja mit hoz az élet, hisz ő és Miklós nem tudnak sokáig egymás nélkül élni.


Kép Berényi Attila Domokos László

Attila, Miklós és András féltestvére, akit csupán rövid ideje ismertek meg testvérei. Jóindulatú és becsületes ember, azonban ha Miklósról van szó, bármire képes, hogy tönkretegye a férfit. Mióta találkoztak esküdt ellenségek, hisz Attila meghódította Balogh Nórát, Miklós nagy szerelmét. Miklós nem bírja elviselni, hogy Attila él együtt volt feleségével és imádott kislányával.


  Bartha Zsolt Rékasi Károly

KépZsolt egy igazi rosszfiú, nem riad vissza az illegális üzletektől sem annak érdekében, hogy pénzt szerezzen. Sokáig eléggé kicsapongó életet élt, és nehéz lett volna elképzelni, hogy lekösse magát egy nő mellett, Szentmihályi Zsófi azonban mindent megváltoztatott. Noha Zsolt nem tért jó útra, de Zsófit igazán szereti, hisz még feleségül is vette. Életében Zsófi mellett Linda a legfontosabb.


  Szentmihályi Zsófi Kiss Ramóna

KépZsófi könnyedén fogja fel az életet. Makacs és önfejű tud lenni, eléggé heves vérmérsékletű ember. Kedveli az izgalmakat. Életében, már sok férfi volt, azonban mégis Bartha Zsolt felesége lett, és mialatt Zsolt börtön büntetését töltötte nevelte annak lányát, Lindát. Mikor Zsoltot kiengedték, boldogságuk végre teljes lehetett volna, de ekkor fény derült a nő hűtlenségére. 


 Berényi Claudia Ábrahám Edit

Kép Claudia kitartó és céljai elérésének érdekében bármire képes. Legnagyobb ellenfele Miklós, akivel éveken át versengtek a Berényi Kft. igazgatói posztjáért. Fia halála nagyon megviselte a nőt, különösen mivel kettejük kapcsolata eléggé rossz volt. A családot jelenleg lánya, Júlia és unokái, Péter, Máté és Vanda jelentik számára.


Kép Kertész Géza Németh Kristóf

Géza már egyszer megjárta a börtönt, de csak nagyon nehezen tud nemet mondani a jövedelmező piszkos ügyletekre. Menyasszonya Brigitta halálát nehezen dolgozta fel, de ezután jelent meg az életében Nádor Kinga és vele a nagy szerelem. Kapcsolatuk már sok próbát kiállt, de eddig még mindig kitartottak egymás mellett, de vajon Kinga megbocsátja hűtlenségét Gézának?


 Nádor Kinga Balogh Edina

Kép Kedves, segítőkész és barátságos nő. Életében már sokszor csalódott, ennek ellenére minden pozitívan áll hozzá mindenhez. A boldogságot Géza mellett találta meg, akivel kapcsolatuk már több hullámvölgyet megélt. Kingának nincsenek ellenségei, hisz kedvességével még Magdi néni tiszteletét és kivívta magának az elmaradt esküvő után.


 Kertész Vilmos Várkonyi András

Kép Vili bácsi jó kedélyű ember. Családja számára a legfontosabb, ezért is viselte meg imádott felesége Magdi halála. Még azt is megbocsátotta feleségének, hogy eltitkolta előle, hogy legidősebb fiának, valójában nem is ő a valódi édesapja. Magdi néni halála után csak nehezen tudott talpra állni, de végül sikerült neki, és Gizellával talán újra szerelemre talál.


 Berényi András R. Kárpáti Péter

Kép András megbízható és becsületes, a bajban bárki számíthat rá. Számára a család mindennél előbbre való. Bár öccse, Miklós és ő már jó pár konfliktuson vannak túl, mikor előkerült Balázs, Miklós eltitkolt gyermeke András elsőként ajánljánlotta fel, hogy befogadja otthonába testvére fiát. Jelenleg Júliával és gyermekeivel él együtt.


Kép Illés Júlia Mérai Katalin

Már régen elvált volt férjétől Alextől, de néha a férfi még mindig Júlia segítségét igényli. Három gyermeke van. András mellett végül megtalálta azt a biztonságot amit régóta keresett. Anyjával, Claudiával jelenleg jó viszonyban vannak, de Júlia nehezen bocsátotta meg neki, hogy csecsemőként lemondott róla.


Illés Vanda Kardos Eszter
Kép
Vanda, Júlia legidősebb gyermeke. Nagyon hasonlít nagyanyjára, Claudiára. Bosszúálló és gyanakvó típus, ha el akarja érni a célját, nem válogat az eszközökben. Első szerelme Botond volt. Jelenleg Szabolccsal van együtt, de mikor kapcsolatuk komolyra fordult feltűnt Szabi volt barátnője és Vanda mindent elkövet, hogy megtartsa a fiút, ezért szinte mindenre képes.


Illés Péter Barna Zsombor
Kép
Péter, Júlia fia, Vanda és Máté testvére. Nővérével, Vandával, inkább ellenségeknek, mint testvéreknek tűnnek. Könnyedén bajba kerül és szereti a kihívásokat. Eleinte a haverjai miatt minden balhéban benne volt, de miután szerelmes lett Lindába, a lány rávette, hogy ne keresse a bajt.


Bokros Linda Szabó Kitti
Kép
Bartha Zsolt lánya, aki 15 éves koráig apa nélkül nevelkedett. Önszántából hagyta el anyját, hogy megkereshesse Zsoltot, azt remélve, hogy a férfi majd gondjaiba veszi. Zsolt kezdetben nem hitt neki, de ma Linda mindennél fontosabb számára. Linda jelenleg Petivel jár együtt.


Fekete Szabolcs Bozsek Márk
Kép
Becsületes és őszinte fiú, Orsolya unokaöccse. Azért költözött fel Pestre, hogy munkát találjon. Hosszú idő után úgy tűnt, hogy ő és Vanda végre egymásra találtak, de ekkor megjelent Bea, a fiú volt barátnője, aki miatt Vanda annyira féltékeny lett, hogy azt mondta terhes, csak, hogy Szabit maga mellett tartsa.


Novák László Tihanyi-Tóth Csaba
Kép
Laci élete olyan mint a hullámvasút. Életében már nagyon sok dolgot elvesztett. Van egy fia, Csaba. Miután elvált feleségétől, Évától, Orsolyát vette feleségül, de félrelépései és rossz döntései miatt őt is elvesztette. Jelenleg minden erejével azon van, hogy feleségét visszaszerezze.


Dr. Ferenczy Orsolya Lóránt Krisztina
Kép
Laci felesége. Orsolya már sok dolgot átélt életében, egy sikertelen házasságot. Egy lánya van Noémi, aki már sok megpróbáltatáson ment keresztül, főként mikor kiderült, hogy nem az a férfi az apja akit annak hitt. Orsolya ugyanis eltitkolta előle, hogy főiskolai szerelme a lány valódi apja.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kis ramóna

(sedró nikolett, 2012.05.20 15:16)

szia tel 06705824071

peti és linda

(erdős laura, 2012.05.19 09:11)

SOKAT VESZEKEDNEK DE MINDIG KIBÉKULNEK

tb

(csak egy barátok közt fan, 2012.04.14 13:55)

imádom a négyest balázs hanna peti lindaa!!! imádom ezt a sorozatot éss a szereplöket bár az igaz hogy már kezd elegem lenni eböl a juli é attila sobol!! de azért el megy!! jaa éss hátt sziaztok

páhi4 kerület 38

(gulyás dominik, 2012.01.30 14:38)

nagyon jok vagytok csak hogy nem értek fel a joban rosszban sztárjaihoz az andrás az meg egy bungó nem

Petöfi S.u.53

(sanyika, 2012.03.30 16:11)

jó az elöadásotok

Re: páhi4 kerület 38

(mijáúú, 2012.04.10 17:11)

a jóban rosszban egy ájtatos szar!!!!XD

Barátok közt

(Kardos Eszter, 2012.03.25 15:51)

Szia ! Szeretem ezt a műsort. És te is benne vagy azok közt akik a Brátok köztből a kedvenc szereplőim. Amúgy az én nevem Krisztina.Szia!

?

(közöd, 2011.07.30 09:24)

szeretem őket nagyon és az izgalmas részeket főleg csak az a baj hogy mennek el belöle fojamatosan a szinészek !!!!!!!!!!! :) szeretlek Németh Kristóf

Re: ?

(Németh Kristof, 2011.08.18 09:33)

Én meg utálak oszt ne nézd ezt a sar bk-t csőőő Németh Kristof

adam0625@citromail.hu

(ádám, 2012.03.07 19:11)

BARTA ZSOLT a legjobb szerplő, és nagyon vicces a CLAUDIA a ZSOLT a MIKLÓS a PETI és a LACI

páhi4 kerület 38

(gulyás dominik, 2012.01.30 14:41)

ugyan zsani hol élsz te ez egy nagy sar nem srácok

barátok

(erzso, 2011.11.30 19:53)

Vanda olyan hazudós ringyó!!!!!!!!
Nekem TIMIKE és barátnőj!!!!!!!!!

sziaztok

(Zsani, 2011.11.09 18:37)

szerintem jó a szöveg nekem nagyon be jött !!=) Én szeretem a Barátok köz-töt mert viccesek és egyben romantikusak is !! na ennyi lett volna Zsani aki nagyon szereti Vili bácsi szerepét mert aranyos nagyon !!=))=))

BAKTALO75@CITROMAIL.HU

(VIKI SZABO, 2011.11.05 23:07)

ÉN VIKI SZABO SZIA HÜJÉK GECIK HAJATOK MEG BBIBIBIBIIBIB HAHAHAHAHHEHEHEH GECIK UTOIRAT HOZATOK SUTIT

Tiszaroff

(Réka, 2011.10.24 18:56)

miindig nézem a bari közit és olyan marhaság h az attila benne vann

betlen gábor utca 147 1153

(sedró nikolett, 2011.10.01 15:11)

szia kinga meg adom a telefonszámomat.06705824071

betlen gábor utca 147 1153

(sedró nikolett, 2011.09.27 15:05)

szia zsófi meg adom a telefonszámomat. 06705824071

betlen gábor utca 147 1153

(sedró nikolett, 2011.09.27 15:02)

szia kinga holakol igazábol?

....

(zsombor b., 2011.09.24 07:55)

hahaha ti kis hülyék!!!mindenkinél jobban ismerem zsombort mint ti
én

Matza lakótábor

(Sanyesz, 2011.09.03 16:20)

Kusshadj, paraszt! Én vagyok itt a családfő, nem te!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Következő »